De bästa sätten att ändra din iPhone -skärm

En trasig iPhone -skärm kan vara en stor irritation. Att inte kunna använda din telefon kan vara frustrerande, och att försöka ta reda på hur man fixar den kan vara skrämmande. Men oroa dig inte, det finns några sätt du kan ändra din trasiga skärm på egen hand. Med lite tålamod och rätt verktyg kan du få din telefon att fungera som ny på nolltid.

iPhone trasig skärm:

Om du vill ändra din BATA iphone skärm gävlefinns det några saker du borde veta. För det första är det viktigt att hitta en ansedd verkstad. Det finns många fly-by-night-verksamheter som tar dina pengar och ger dig en subpar-reparation. För det andra kan kostnaden för en skärmbyte variera beroende på modellen för din telefon. En ny iPhone XS -skärm kommer till exempel att kosta mer än en iPhone 6S -skärm. Slutligen är det alltid en bra idé att få försäkring för din telefon. På det sättet, om något händer och du behöver byta ut skärmen, behöver du inte betala ur fickan.

Det bästa sättet att ändra din iPhone trasiga skärm:

Om du har en trasig Laga iPhone Skärm, finns det några saker du kan göra för att fixa det. Beroende på svårighetsgraden av skadan kan du kanske fixa den själv med några hushållsverktyg. För mer allvarliga skador kan du behöva ta det till en professionell.
Om din skärm är knäckt men fortfarande intakt, börja med att rengöra området runt sprickan med gnugga alkohol. Detta hjälper till att ta bort smuts eller skräp som kan förhindra att limet fastnar. När området är rent, applicera ett tunt lager lim på sprickan. Placera en bit cellofanband över sprickan och tryck ner ordentligt. Låt limet torka i minst 24 timmar innan du använder din telefon.
För mer allvarliga skador, som en krossad skärm, måste du byta ut hela frontpanelen på din telefon.

Det första sättet: Byt ut skärmen själv:

Om du vill spara lite pengar och fixa din iPhone skärm själv, här är en guide för hur du gör det.
Du behöver några verktyg innan du kommer igång: en liten phillips -skruvmejsel, en sugkopp, ett pryverktyg och naturligtvis en ny iPhone -skärm.
Börja först med att stänga av enheten. Använd sedan sugkoppen för att ta bort hemknappen och skruva loss de två skruvarna under. Därefter lurar du försiktigt upp den gamla skärmen med Pry Tool som är försiktig så att du inte skadar någon av kablarna under. Slutligen, byt ut den gamla skärmen med den nya och skruva tillbaka allt på plats. Det är allt! Du har framgångsrikt bytt ut din iPhone -skärm.

Det andra sättet: ta det till Apple Store:

Om du har en iPhone är chansen stor att du har varit tvungen att ta itu med en sprucken skärm. Det är ett av de vanligaste problemen som folk har med sina enheter. Och det kan vara en smärta att fixa.
Det finns två sätt att fixa en knäckt skärm. Du kan antingen göra det själv eller ta det till Apple -butiken. Om du ska ta det till Apple -butiken är det några saker du behöver veta.
Först måste du boka tid. Walk-ins accepteras vanligtvis inte, så du måste schemalägga en tid i förväg. För det andra, var beredd att betala för reparationerna. Kostnaden varierar beroende på skadans omfattning, men det är i allmänhet inte billigt.
För det tredje, vet att reparationerna kanske inte är perfekta.

Det tredje sättet: Använd en tredjepartstjänst:

Det finns många människor där ute som letar efter ett sätt att fixa sina iPhone -skärmar. De kan ha knäckt det, eller kanske vill de bara ersätta den gamla med en ny. Oavsett anledning, det finns några olika sätt du kan gå för att fixa din iPhone -skärm.
Ett sätt är att göra det själv. Det här kan vara lite knepigt, men om du är ute efter utmaningen kan det definitivt göras. Det finns gott om tutorials online som kan leda dig genom processen steg för steg. Se bara till att du har alla nödvändiga verktyg och material innan du börjar.
Ett annat alternativ är att ta det till en Apple -butik och låta dem fixa det åt dig. Detta är vanligtvis det dyraste alternativet, men det är också det mest praktiska.

Slutsats:

Sammanfattningsvis finns det några olika sätt att du kan ändra din iPhone -skärm. Du kan gå till Apple-butiken och betala för att få den byte ut, du kan prova en gör-det-själv-strategi med ett kit, eller så kan du hitta någon som kommer att göra det åt dig. Varje alternativ har sin egen uppsättning för- och nackdelar, så se till att väga dem alla innan du fattar ett beslut. Oavsett vilken rutt du väljer är att ändra din iPhone -skärm en ganska enkel process.

Leave a Reply